Job Info
Kumon JP Nagar is the Franchise of Kumon and ranks currently number 1 pan india as a leading after school program for children. Desired candidates should be capable of helping children understand complex mathematical problems. A Master’s degree in Mathematics is desirable.
Skills Needed : Computer, Mathematics
More info about this Maths Teacher Female Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kumon JP Nagar will provide a salary in the range of 9000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kumon JP Nagar expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kumon JP Nagar expects the candidate to have the following skills: Computer, Maths.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1743, 9th Cross, JP Nagar 2nd Phase
8. What are the timings of this job?
Ans. Kumon JP Nagar expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am – 7:00pm | Monday, Tuesday, Thursday, Friday and Saturday.
Job Types: Full-time, Part-time, Regular / Permanent
Part-time hours: 40 per week
Salary: ₹9,000.00 – ₹14,000.00 per month
Schedule:
Supplemental pay types:
Ability to commute/relocate:
Application Question(s):
Education:
Experience:
Speak with the employer
+91 9591511699
Full Job Description Strong exposure across the Indian pharmaceutical industry Work with an industry veteran About Our Client Client represents...
Apply For This Jobbr{display:none;}.css-58vpdc ul > li{margin-left:0;}.css-58vpdc li{padding:0;}]]> Woodstock School is looking for an experienced and dynamic Office Assistant for its Business Office....
Apply For This JobSenior Support Engineer Bangalore, Karnataka, India (https://aluperf.referrals.selectminds.com/jobs/96528/other-jobs-matching/location-only) New Applied R&D (http://aluperf.referrals.selectminds.com/landingpages/research-amp-development-opportunities-at-nokia-181) NI Network Infrastructure 23000002PJ Requisition # Apply for Job...
Apply For This Jobbr{display:none;}.css-58vpdc ul > li{margin-left:0;}.css-58vpdc li{padding:0;}]]> Job Description Job Title – Sales Officer – Current Account Place of work – Pan...
Apply For This JobThe speed of technology. The influx of data. Shifting regulations. Increased customer expectations. That’s where you’ll find SS&C, helping clients...
Apply For This JobØ Troubleshoot/Diagnose all Level 1 issues from the customers and driving satisfactory resolution of the issues.Ø Troubleshoot Product, Codes and...
Apply For This Job